Meer resultaten voor gedicht 50 jaar getrouwd

gedicht 50 jaar getrouwd
 
50 jaar getrouwd gedichten nodig? Kies vandaag nog uit ruim 80.000 gedichtjes!
40 jaar huwelijk. 50 jaar huwelijk. 25 jaar een huwelijkspaar. 25 jaar getrouwd. Jij en Ik. Het eerste jaar. Opa's' en Oma's' huwelijk. In het nieuwe jaar. Eenzaam in geloof. 25 jaar getrouwd. Mama ik mis u! Een ouder echtpaar. 40 jarig huwelijk. Voor jou beau L. 10 jaar waar blijft de tijd? Ik mis je mama. na leuke dingen. Verloop van het leven. 2012 beter dan 2011. al zo langsamen. Een jaar lang. Door de jaren heen. Voor een huwelijksfeest. 1 2 3 78 79 Volgende. Zoek naar gedichten op 1001Gedichten.nl. Ook kunt u hier uitgebreid zoeken. Zoek naar: Zoek gedichten. Laatste berichten op het forum. 20/03 spellingcheck publiceren gedichten. 18/03 Terug van Weggeweest. 16/03 Geen favoriete gedichten meer? 01/03 Onwijselijke verveling. 07/02 Valentijn Gedicht Help.
Teksten jubileumkaart 50 jarig huwelijksjubileum Trouwkaarten.
Voorbeeldteksten speciaal voor een gouden bruiloft. Zijn jullie binnenkort 50 jaar getrouwd en willen jullie dit heugelijke feit samen met de kinderen, kleinkinderen, familie en kennissen vieren? Dan zullen jullie de gasten waarschijnlijk een jubileumkaart sturen om deze uit te nodigen voor de viering van deze gouden huwelijksverjaardag.
xx Jaar Getrouwd gedicht/wens op een wenskaart.
Dan kan bij speciale jaren zoals 10 jaar getrouwd of 25 of 50 jaar getrouwd. Maar als ze 8 jaar getrouwed zijn en een kaartje met een gedichtje krijgen zullen ze er ook heel erg blij mee zijn. Altijd doen dus. Voeg zelf een gedicht toe.
50 Jaar Huwelijk Mooie en Originele Huwelijkswensen.
De 50 jaar huwelijkswensen kun je kopiƫren op een kaartje maar aanpassen is net iets leuker. Je kunt er een persoonlijke boodschap in verwerken of zelfs een foto toevoegen van het huwelijk zelf. Huwelijkswensen 50 jaar getrouwd. een halve eeuw samen.
50 jaar huwelijk gedichten! Gedichten die gaan over het 50 jarige jubileum van een huwelijk.
Als iemand in jouw uit jouw familie of vriendenkring hun 50 jarige huwelijk gaat vieren is het een erg leuk idee om een emotionele snaar te raken met een 50 jaar huwelijk gedicht. Bekijk hier de 50 jaar getrouwd gedichten en kaarten.
1001 Gedichten Gedichtjes Gedicht 50 jaar getrouwd door Johny JACOBS MICHIELS.
U bent hier.: Gedicht 50 jaar getrouwd. vorige gedicht volgende gedicht. 50 jaar getrouwd. 50 jaar lang zijn jullie getrouwd.: een halve eeuw man en vrouw. 50 jaar lang hebben jullie gebouwd.: aan een relatie zo fijn. 50 jaar samen genoten.:
Gedichtenhuisje huwelijk Jubileum.
Liefde is een huwelijk van 50 jaar. Het is nu 25 jaar geleden. Dat jullie in het huwelijk zijn getreden. Dit feit willen wij graag herdenken. En jullie dit gedichtje schenken. We wensen jullie zij aan zij. Nog heel veel jaren er bij. Een blik, een woord. Een stille wenk. Elkaar zo kennen. Is een geschenk. Al vijfentwintig jaar. Een getrouwd paar.
Gedichten voor 50 jaar getrouwd.
Al 50 jaar een stel. Ooit begon het als een spel. Al 50 jaar door t leven. Waar is de tijd gebleven? Al 50 jaar lief en leed. Dat maakt jullie zo compleet. Al 50 jaar getrouwd. Jullie liefde is van GOUD!

Contacteer ons