Op zoek naar grappige teksten 50 jaar getrouwd?

grappige teksten 50 jaar getrouwd
 
101 gedichtjes voor op wenskaarten.
xx Jaar Getrouwd Ingezonden door: Dionne. Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Liefde is warmte, liefde is echt. Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar. Liefde is een huwelijk van 25 jaar Ingezonden door: kim. Zijn jullie een paar. Dat is al 50 jaar.
Gouden bruiloft 50 jaar getrouwd.
De teksten lopen uiteen van korte, grappige uitspraken voor op de wenskaart tot prachtige gedichten om het paar mee toe te spreken. Kortom: is er inspiratie nodig voor de invulling van een gouden bruiloft? Hier zit je goed. Bent u op zoek naar inspiratie om iets te schrijven op de uitnodigingskaart voor een gouden bruiloft? Met deze teksten als voorbeeld gaat het zeker lukken! In deze rubriek vindt u allerlei teksten waarmee u op een originele manier uw partner, ouders, grootouders of vrienden geluk kunt wensen met hun gouden bruiloft. Hier staan originele, mooie, leuke wensen en beroemde citaten die passen bij een gouden bruiloft. Deze teksten zijn ook geschikt om te versturen via e-mail of sms. Wie op zoek is naar verzen, romantische en po√ętische wensen moet hier zijn, want hier staan originele en mooie gedichten over liefde en 50 jaar huwelijk.
leuke 50 jaar getrouwd felicitatie plaatjes met tekst: een halve eeuw samen en nog steeds eeb stralend paar! op LeukePlaatjesz.nl Pinterest Paars, Huwelijk.
Grappige wensen voor een huwelijksjubileum.
Vind je het moeilijk om een lollige wens te bedenken? Kijk dan verder op deze website naar inspirerende teksten. Tips voor grappige woorden bij bruiloftsverjaardagen. Jullie zijn alweer getal jaar een liefdevol en vrolijk paar. We gaan er vandaag een feestelijke dag van maken. Want dit moet uiteraard uitgebreid met zijn allen gevierd worden. getal jaar geleden, stapten jullie in het huwelijksbootje. Gelukkig zijn jullie onderweg niet zeeziek geworden en dobberen jullie al die jaren gelukkig rond. Zelfs woeste golven en stroomversnellingen hebben jullie perfect doorstaan. Dat is niet alleen een felicitatie, maar zeker ook een feestje waard. Van harte gefeliciteerd. Ja zeggen tegen elkaar is makkelijk, maar dat al die jaren volhouden kan soms een opgave zijn. Toch laten jullie het heel makkelijk lijken. Maar daarom zijn jullie ook al getal jaar getrouwd.
50 Jaar Huwelijk Mooie en Originele Huwelijkswensen.
50 jaar getrouwd huwelijkswensen. De Allermooiste Huwelijkswensen. Op deze website vind je een prachtige verzameling van de mooiste huwelijkswensen en gedichten die je vrij kunt gebruiken bij elke bruiloft. Daarnaast verzamelen we hier ook ook mooie teksten, spreuken en liederen die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als iemand 25 jaar getrouwd is.
Grappige Huwelijkswensen Huwelijkswensen met Humor.
50 jaar getrouwd huwelijkswensen. 25 Jaar getrouwd huwelijkswensen. Op deze website vind je een prachtige verzameling van de mooiste huwelijkswensen en gedichten die je vrij kunt gebruiken bij elke bruiloft. Daarnaast verzamelen we hier ook ook mooie teksten, spreuken en liederen die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als iemand 25 jaar getrouwd is.
Grappige teksten voor gouden bruiloft.
Tips voor grappige felicitatie teksten voor een gouden huwelijk.: Een halve eeuw is het al geleden. dat jullie je beloftes deden. sinds die dag en sinds dat uur. maakte jullie elkaars leven zuur. maar het was jullie liefde die dat alles overwon. zodat ik jullie vandaag feliciteren kon. Niets dat jullie scheiden kon., dan een onbezonnen bron. als een beerput. waar het deksel van af gevallen leek te zijn. Misschien is het tijd. om wat behang in te slaan. Kunnen jullie zeggen. wat jullie geheim is? Is t gokken of beleggen. of is t het niet eten van vis? Is het yoga of zoiets? Of is het samen rijden op de fiets? Hoe dan ook, t is waar. dat jullie al voor vijftig jaar. stapelgek zijn op elkaar. En dat nog eens 49 keer, want een Gouden Bruiloft mag je luid vieren. Vooral als je gehoorapparaat nog niet aan staat. Gefeliciteerd lieverds en nog vele jaren samen. Van harte gefeliciteerd met jullie Gouden Bruiloft. Dat is een feestje waard. Ik weet niet of we de polonaise nog net zo soepeltjes lopen als 50 jaar geleden, maar we gaan het zeker proberen. Wauw al 50 jaar samen en gelukkig getrouwd?

Contacteer ons